Blog

Oferte imobiliare pe WhatsApp: Noutăți imobiliare direct pe telefonul tău mobil

Hai în comunitatea noastră!

click AICI pentru a te alătura comunității noastre și pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, analize, tendințe și proprietăți din orașul tău, direct pe telefonul tău mobil. 🏠

Prin intermediul canalului nostru oficial de WhatsApp, vei primi informațiile de care ai nevoie în timp real, astfel încât să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă relevant în lumea imobiliară.

Este foarte simplu să te înscrii! Accesează canalul Oferte Imobiliare, apasă pe butonul „Urmărește” și activează notificările pentru a fi printre primii care află noutățile de interes.

O altă modalitate să te alături ar fi să scanezi codul QR: Deschide aplicația WhatsApp, scanează codul QR de mai jos și vei fi adăugat automat la canalul nostru. 📲

De acum, WhatsApp este una dintre modalitățile noastre de a-ți aduce cele mai importante informații imobiliare într-un mod rapid, fiabil și privat.

Nu ai încă funcția „canale” pe WhatsApp? Actualizează aplicația la cea mai recentă versiune și vei avea acces la secțiunea „Noutăți”, unde poți găsi canalul nostru.

Ne dorim să fim mai aproape de voi!

Imobiliare Oferte este o prezență de încredere în mediul imobiliar iar drumul pe care noi am ales să mergem, încă din anul 2003, a fost unul dedicat ție și proiectelor tale imobiliare. Ne dorim să fim alături de tine, indiferent de tipul ofertelor imobiliare alese, oferindu-ți propriul asistent virtual (IA) care te va ajuta cu instrumente concrete pentru a cumpăra, a vinde sau a închiria proprietăți imobiliare. Alătură-te nouă AICI și vei avea acces 24/7 la toate informațiile care contează pentru tine.

Suntem nerăbdători să interacționăm cu tine pe canalul de WhatsApp. Așteptăm cu nerăbdare să îți oferim cele mai bune oferte și să răspundem la întrebările tale.

Dacă ai întrebări suplimentare, dacă vrei să îți faci cont de persoană fizică sau juridică pe platformele noastre sau dacă pur și simplu dorești să afli mai multe despre noi, nu ezita să ne contactezi pe noul nostru canal de WhatsApp la numărul 0744812555! Te așteptăm cu bucurie în comunitatea noastră virtuală!🏠📲

Cu drag,

Echipa Portalului Imobiliare Oferte și Ofertă Terenuri


Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *